Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

Pooltak av högsta kvalitét!

Pooltak

Våra pooltak

Våra pooltak från Gullberg & Jansson och Aluna är både prisvärda och väldesignade av hög kvalitet. Med ett pooltak skapar du förutsättningar för en lång badsäsong med mycket god driftsekonomi. Ett pooltak både skyddar din pool från skräp och isolerar och förhindrar avdunstning vilket ger god ekonomi. Ytterligare en fördel med ett pooltak i jämförelse med andra pooltäckningar är att det släpper in solen vilket ger en rejäl uppvärmning av poolvattnet.

Samtliga pooltak i Gullberg & Janssons & Alunas sortiment uppfyller lagstadgat krav på barnsäkerhet. Genom robusta konstruktioner, förstärkta aluminiumprofiler och paneler med UV-skydd på båda sidor har pooltaken en förväntad, lång livslängd, cirka 25-30 år, samt en exklusiv design med mjuka och behagliga linjer. Pooltaken levereras i box som byggsats eller som färdigmonterade sektioner för enkel installation.

Offert på pooltak och tillbehör

Vi säljer ett stort antal pooltak varje säsong och är angelägna om att vara konkurrenskraftiga vad gäller information, service och pris för att därigenom bli ert förstahandsval som leverantör. Hittar ni samma pooltak till ett lägre pris, får ni inte svar på era frågor eller vill ni få en offert på pooltak med tillbehör så kontakta oss för offert inom 24h.

Frågor och svar inför köp av pooltak

Vi har satt ihop en guide med de vanligast frågorna som vi brukar få kring pooltak. Kika gärna igenom denna för att få ännu mer information inför ditt köp