Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish

VÅR LINERLEVERANTÖR

Renolit Alkorplan - Vår linerleverantör

RENOLIT ALKORPLAN levererar 1,5-2 mm tjocka pooldukar i kalandrerad och mjukgjord polyvinylklorid (PVC), armerad med polyesterväv och tillverkas av världens största producent utav poolduk. Avsedd för intäckning av pooler och simbassänger vid såväl nyproduktion som renovering, med krav på lång livslängd.

Några egenskaper:

* UV-stabil
* Åldrings och väder beständig
* Mikro- och röt beständig
* Tillsatt fungicidmedel mot algväxt
* Dimensionsstabil
* God färgbeständighet
* Beständig mot atmosfäriska störningar
* Beständig mot rengöringsmedel, som rekommenderas av tillverkaren anpassade för PVC
* Ytan bestruken med akryl-lack

 

För att få största möjliga nöje av din pool är det viktigt att rätt produkt för invändig beklädnad. Enbart produktvalet kan innebära att underhåll och rengöring förtar upplevelsen, avslappningen och glädjen med att äga en pool.

RENOLIT ALKORPLAN´s poolduk ger dig, med sina goda egenskaper, stor frihet att välja form och storlek. Duken kan monteras på underlag av betong, mursten, trä samt på underlag av stålplåt, aluminium och polyethylen.
Tack vare att poolduken är armerad med polyesterväv uppfyller den hårt ställda krav på slitage och underhåll. 

Vår poolduk är stabiliserad mot solens UV-ljus och klarar utan problem också påkänningar av hårda vintrar. Såväl inomhus- som utomhuspooler förblir vattentäta och snygga i åratal. Du slipper en del årliga reparationer och målningsarbeten på din pool.

Vi kan erbjuda RENOLIT ALKORPLAN´a hela sortimen i flera andra olika färger/mönster för att harmonisera med omgivningen och passa för dina önskemål. 

Se alla tillgängliga mönster och färger här: