Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Lamellskydd

Lamellskydd är ett mycket populärt automatiskt poolskydd som är lättanvänt, välisolerat och snyggt!

Med hjälp av en nyckelbrytare får man lamellskyddet att öppnas eller stängas. De luftfyllda lamellerna glider då ut på vattenytan och täcker poolen och eventuell utvändig trappa (Roman trappa eller rak trappa). När skyddet är stängt knäpper man fast lamellerna med spännen så att skyddet blir säkert.

Poolskyddet monteras nedsänkt i vattnet på poolens ena kortsida eller uppe på poolkanten.

Vi på Scandinavian Swimmingpool & Spa är utbildade och certifierade installatörer av T&A Technics and Applications i Belgien. T&A har årtionden av erfarenhet och är världsledande inom lamelltäckning för pooler.


2 olika typer av lameller

Det finns flera olika lameller att välja på, samt flera olika färger av lameller både i PVC och Polykarbonat. Väljer du Polykarbonat får du ett tåligare och flera färger att välja på. De genomskinliga modellerna släpper igenom ljuset från poolbelysningen så att du får ett fint stämningsljus i trädgården. Polykarbonat täcket tar dessutom tillvara på solljuset och värmer vattnet, med bibehållen värmeisolering! Luften i de många kanalerna värms upp av solen och värmer i sin tur upp vattnet. 

PVC Lameller

PVC lameller är ett bra alternativ för dig som vill ha ett enfärgat skydd i en lägre priskategori. De finns i 4 olika färger, vitt, grått, blått och sand, alla genomfärgade i en elegant design.

Polykarbonatlameller

Lameller av polykarbonat värmer inte bara upp din pool, de är dessutom mycket tåliga. Vi har till och med gjort tester att köra över dem med bil utan att de har påverkats, men det är inget vi rekommenderar. Hårda hagelskurar kan däremot vara svårare att undvika, så därför har vi låtit ett oberoende laboratorium göra dessa tester. Dessa tester (godkännande n° 30330) visar att polykarbonatlameller är mycket motståndskraftiga mot hagel.
· Polykarbonatlameller förblir helt vattentäta för hagelstorlekar upp till 4 cm (storleken på en golfboll).
· Polykarbonatlameller förblir perfekt funktionella och gör att lamelltäcket kan öppnas och stängas även efter att ha träffats av hagelkorn på 5 cm (storleken på ett ägg). 

Polykarbonatlameller finns i 6 olika färger.