Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Thermoblock

Stomme av isolerblock
Poolstommen byggs av lätta cellplastblock som staplas som byggklossar. Armering och ingjutningsdetaljer som bräddavlopp, belysning, inloppsmunstycken och Jet Swim monteras i isolerblocken innan betong fylls på ovanifrån. Poolväggsbeklädnad är en liner.


Stommen byggs av lätta cellplastblock som staplas som byggklossar på en gjuten betongplatta. Armering och ingjutningsdetaljer monteras i isolerblocken innan betong fylls på ovanifrån. Poolväggarna kläs invändigt med en liner.
Denna populära stomme, även kallad Thermopool, fungerar både nedgrävd och som fristående poolkonstruktion. Därmed passar den utmärkt även på tomter med sluttning, alltså delvis nedgrävd. Detta tillsammans med en lång livslängd och god värmeisolering har gjort att så många väljer just denna stomme för sin pool.

Fördelar – självbärande väggar av isolerblock:
  • Kraftig konstruktion som är självbärande och tål markrörelser.
  • Passar även fristående pooler eller vid sluttande tomter.
  • Minimala värmeförluster då blocken består av 10 cm cellpastisolering
  • Materialet har lång livslängd och tål fukt utan att ruttna och försvagas.
  • Mycket flexibel när det gäller poolstorlek och tomtens förutsättningar.
  • Delar av anläggningsarbetet kan en händig person göra själv.

Att tänka på: 
Det är viktigt att tänka på att allt material är på plats, monterat och klart i god tid innan betongbilen anländer. Räkna dessutom med ca 3 veckors härdtid innan poolen sedan kan tas i drift. Tänk till noga innan, när det gäller ingjutningsdetaljer, som t ex antal lampor, massagemunstycken och Jet Swim. Du vill inte gärna bryta upp betongen om du kommer på att du t ex skulle vilja lägga till en lampa när poolen är klar.