Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Pahlén Calidi ZP

  • 33 950 kr
  • 28 858 kr

Samtliga Pahléns poolvärmepumpar Calidi är "Fullinverter" vilket innebär att både kompressor och fläkt steglöst anpassar varvtalet efter poolens behov.


Dela
Artikelnummer: 134

Calidi ZP

Samtliga Pahléns poolvärmepumpar Calidi är fullinverter vilket innebär att både kompressor och fläkt steglöst anpassar varvtalet efter poolens behov. Med en unik elektroniskt insprutningsteknik övervakar värmepumpen via kontrollpanelen för att i alla driftlägen ge en optimal verkningsgrad. Tekniken är överlägsen värmepumpar med ON/OFF funktion.

Med en intelligent styrning ”hot keep” levererar Calidi alltid perfekt pooltemperatur med mycket låg energiförbrukning och ljudnivå. Med Eco-drift är den näst intill ljudlös. Speciellt utvalda komponenter gör Calidi idealisk för vårt nordiska klimat.

I kontrollpanelen ställer du enkelt in önskad pooltemperatur, läs av aktuell driftstatus och temperatur eller styr den trådlöst via en APP. WiFi ingår i Calidi XP och ZP och finns som tillval för Calidi VP.

Calidi ZP har dessutom en boostfunktion som med en enkel knapptryckning ökar värmepumpens kapacitet med ytterligare 20%. Perfekt på våren då man önskar en snabb uppvärmning av poolen. Med en ny luftflödesteknik och isolerad kompressorlåda är ljudnivån extremt låg. Calidi ZP kan producera värme ända ner till -15°.

Touch display

Ställ enkelt in önskad pooltemperatur, läs av aktuell driftstatus och temperatur i kontrollpanelen eller styr den trådlöst via en app (iPhone/Android). Uppkoppling ingår alltid med ZP & XP och finns som tillval för Calidi VP.

Nytt för Calidi ZP & XP är att displayen visar både ingående temperatur och utgående temperatur, för att enklare kunna justera värmepumpens by-pass.


Full Inverter 

Med full inverter så menas att värmepumpens kompressor och fläktmotor är helt frekvensstyrda, vilket resulterar i väldigt låga driftljud samt mycket höga COP-värden. Vid optimal drift så erbjuder Calidi ZP ett COP upp till 15,5 (beroende på modell) vilket är något av marknadens bästa.

Wi-Fi

Styr Calidi ZP på distans genom uppkoppling mot hemmets wifi. Ladda ner “Smart Pool Appen” för iOS och Android och ändra värmeinställningarna och se larm och felkoder på distans. WIFI-uppkoppling ingår i alla Calidi ZP modeller.


.

Teknisk information

• Driftekonomisk uppvärmning med inverterteknik
• Trådlös styrning via app
• Modeller från 13,2 – 16,8 kW
• Idealiska för vårt nordiska klimat
Mycket låga ljudnivåer tack vare ny luftflödesteknik och kompressorisolering
• Energiklass A

Länk nedladdning:
Produktblad
Manual